Entrades populars

dijous, 21 de març de 2013

Avui m'he fet donant de Llet Materna!Avui he anat a l'hospital de la meva zona, a Sant Camil, i m'han fet una analítica, m'han donat unes explicacions, una bossa plena de potets, un tirallets manual de Medela i un vale per un esmorzar a la cafeteria. Ah, i una botelleta d'aigua, com als donants de sang. Quan tinguin els resultats de l'analítica començarà el procés de recollida de la meva llet, que es farà a domicili, o sigui que ja no em cal desplaçar-me més.Una mica tard, oi? La Marina té 15 mesos! No sé per què, em pensava que ja tenien moltes donants i prou llet, i com ja vaig fer de donant de la Laura, doncs em sentia que ja havia fet la bona obra. Però recentment m'han dit que estan molt necessitats; que els falta molta llet i que no poden cobrir la demanda, i al parlar amb ells m'ho han confirmat. Normalment no m'haguessin agafat com a donant tan tard, però com els cal qualsevol quantitat de llet materna que els pugui arribar, m'han acceptat de bon grat.

La Marina mama molt, jo crec que la lactància encara és el 85 o 90% de la seva alimentació, encara que és difícil de calcular. Tot i que té dies en els que em sorprén menjant força, normalment no té gaire interés en el menjar i em demana “tetita” encara que tingui un “buffet lliure” davant.

Així que veient com està de guapa la meva nena, estic segura de que la meva llet és molt nutritiva i molt beneficiosa per qualsevol criatura que la pugui necessitar. Només em falta el certificat de producció ecològica!

Espero que les que estigueu donant el pit amb qualsevol edat us animeu, és tan fàcil fer-se donant que no entenc per què no ho vaig fer abans. Aquí podeu consultar directament el banc de llet:

Telèfon del Banc de Llet: 93 557 35 00

I aquí podeu llegir aquest i molts més articles sobre el banc de llet, donants, lactància, etc.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada